Svet zaplavuje podivný kód: Vie toho veľa!

27.02.2012 Celý región

Dnešný svet je plný noviniek. Jednou z nich, ktoré stoja za zmienku je aj tento kód. V súčasnosti popularitu nadobúda svojim praktickým využitím. Ale čo to vlastne je? Jedná sa o dvojrozmerný čiarový kód vyvinutý v Japonsku. Jeho použitie je veľmi jednoduché. Na to, aby Ste mohli využívať takýto kód, potrebujete mať vo svojom mobilnom telefóne fotoaparát a nainštalovanú čítačku kódov. Pokiaľ chcete používať kódy on-line, tak aj prístup na mobilný internet (buď od Vášho operátora alebo prostredníctvom wifi vo Vašom telefóne). Dajú sa samozrejme využívať aj off-line funkcie – napríklad k ukladaniu dát z vizitky do Vášho mobilu, bez použitia internetu a celkovo k snímaniu textu do mobilu (4 300 písmen alebo 7 000 číslic)
Stačí Vám, nainštalovať potrebnú aplikáciu do mobilného telefónu. Čítačka kód rozpozná a poskytne Vám informácie v ňom obsiahnuté (webovú stránku, telefónne číslo, reklamný text, blahoželanie a pod.). Po potvrdení obsahu kódu sa v prípade internetovej adresy sa ocitnete na konkrétnej webovej stránke, ktorá sa pod kódom skrývala. Dostanete vizitku s kódom, stačí Vám ju vyfotiť a razom máte kontakt uložený vo Vašom prístroji.
Z vyššie uvedeného vyplýva, že takéto kódy sa postupne stávajú bežnou súčasťou každého imidžu firmy. Držte preto aj vy krok s dobou. Máte vizitky a nemáte na nich kód vašej spoločnosti? To predsa nie je žiadny problém.
Ozvite sa nám a my pre Vás vytvoríme kód a aplikujeme ho do Vášho dizajnu. 
 

Vyberte región